Hoffedalen

Bilder från Edvin!!

Publicerad 2013-08-13 08:58:49 i Allmänt

Det roligaste med valpar är att få följa dem på håll i livet. De små rapporterna från valpköpare är så kul att få. de är något jag verkligen ser fram emot. :)
Senaste rapporten kommer från Edvin (Astrospring's Mercurius - Hoffedalens Bettan). Bettan är kenneln första egenuppfödda tik som går i avel, E-kullen är således kennelns första barnbarn!!
 

Just nu är dagens höjdpunkt att gå och bada och hämta pinnar i sjön eller jaga skräddarna. Det blir minst ett dopp om dagen och man får passa sig för att säga ordet ”bada”…  På vintern är snön toppen, särskilt när pojkarna är ute och leker så att man kan sno en mössa eller en vante och bli jagad.

 Edvin är med på crossbanan 3 dagar i veckan under sommarhalvåret och där får vi alltid höra att man aldrig sett en så lugn och snäll hund. Han gillar att vara där, alltid träffar han någon hund att nosa på eller leka med eller någon som ger en lite av sin macka. Visst kunde vi haft mer pli på honom, den har minskat lite nu när vi bor på landet och han alltid går lös som han vill både hemma och på de dagliga promenadera, men han går fot när vi säger till och går oftast utan koppel både på crossbanan och om vi går i samhället. Han vet att kommer det bil/hund/människa så är det fot som gäller.

Tack Susanne för det fina brevet!!! Härligt att höra att han mår bra och att ni trivs med honom.

Lägger in lite bilder på prinsen....

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela