Hoffedalen

Internet skiiit!!!

Publicerad 2010-06-30 06:02:10 i Allmänt

Har ej kunnat uppdatera min hemsida på ett tag p.g.a. att internet inte funkar som det ska numer :((. Väntar nu på ett nytt modem....så håll ut nu alla ni som väntar på nya valpbilder. De kommer snart....
Valparna är nu 5 veckor, alla mår bra och det är full rulle där hemma nu med 5 kattungar och 4 valpar. Hoppas det går bra för Emil när han ska passa hela gänget nästa vecka när vi åker till Falserbo :)

För övrigt så är det lugnt på tävlingsfronten för Emil, han kraschade på tävling i Åsätra och bröt nyckelbenet....nu får han inte köra cross på 6 veckor...skööönt. Verkar som att det blir endast semester på Gotland...ingen crossbana alltså :)

Ha det bra alla!!

Skolavslutning!!

Publicerad 2010-06-09 08:35:27 i Allmänt

Hej alla glada!!

Idag har jag fotat valparna på morgonen, och uppdaterat hemsidan med lite nya bilder. Drutten är fortfarande väldigt liten, väger endast hälften av vad Dante gör. Men jag är inte orolig för honom länge, han klarar sig för det mesta själv och ökar hela tiden i vikt.

Idag är det också skolavslutning för Emil. Invigning av den nya gymnastiksalen!! Sedan tänkte jag åka en sväng till IKEA, behöver lite hyllor till övervåningen, och en tv-bänk.

Har också bokat datum med Kenneth för viltspårprov...Bozze måste ha sin sista 1:a för championatet, och Peppsi ska få gå anlag. Tänkte lägga några spår nästa vecka så om någon är intresserad av att följa med så hör av er..

Må så gott :))

Veterinärbesök

Publicerad 2010-06-02 10:56:11 i Allmänt

Idag känns det mycket positivt!!! Veterinären har varit här och kikat på valpisarna som inte mår så jättebra. Han var mycket optimistisk och var övertygad om att allt skulle gå bra. Han trodde att de blivit smittade med herpesvirus. (fading puppies). Men att de ändå skulle klara detta. Vi vätskade upp dem lite så nu ser de inte så uttorkade ut.

Kanske är det därför det blev färre än vad vi såg på ultraljudet. Tikar som bär på herpesvirus brukar också få färre valpar.
Fick också veta att man kan vaccinera tiken mot detta. Det kommer att ske fortsättningsvis.

Har nu också flyttat runt på lite hästar. Svea går nu med jämnårig kompis och ska göra det hela sommaren, Colette har kommit hem till Magi några dagar, och på söndag flyttar hon till Örsundsbro.

Ha det gott alla!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela