Hoffedalen

Måndag igen.....

Publicerad 2010-02-15 09:00:39 i Allmänt

Har i helgen kursat både lördag och söndag. Bozze hade avslutning på sin grundkurs på lördagen. Blev lite orolig när Monika sa att vi inte fick använda godis på avslutningsprovet :/. Men jag blev mycket förvånad, Bozze skötte sig exemplariskt :) Han har nog snappat mer än vad jag tror, trots utebliven träning....

På söndagen var det Peppsi's tur. Det var endast 2 st denna gång. Men det var ju bra för då fick vi mycket hjälp. Peppsi skötte sig också bra...vi behöver börja träna mer med apporten.

Annars har det inte hänt så mycket mer under helgen. Jasmina har varit här..och alla tre kommer till nästa helg.:)

A-höfter

Publicerad 2010-02-09 07:27:11 i Allmänt

Jippiee!!
Har fått resultatet ifrån Bozze's röntgen. Han har A-höfter, bättre kan det inte bli. Nu har 3 av 4 valpar ur B-kullen röntgats och alla är fria. Vi håller tummarna för att det går lika bra för C-kullen när det är dags....

Nu har vi klarat av andra omgången med dåliga magar på hundarna. :S. Vet inte vad dem får i sig....måste vara något i stallet. :(. Har därför inte kunnat träna så mycket med Bozze som jag har velat, men igår kväll medans Malin red körde vi ett pass. Kul att se honom så taggad!!

Ska försöka få Bozze ögonlyst snart, och även lämna in prover för PRA också......kanske kan vara bra.?
Har lite funderingar på om Lilly ska få en kull till....hon har ju lämnat så himla bra så det vore ju synd att inte använda henne igen. Hade inte direkt planerat några valpar nu, men Lilly blir 5 år snart så jag kan inte vänta för länge....hrmmm mycket att fundera över.

Bozze röntgad!!

Publicerad 2010-02-04 12:00:16 i Allmänt

Nu har vi då äntligen kommit iväg på röntgen!! Enligt Audell såg allt mycket bra ut....håll tummarna nu tills det definitiva beskedet kommer.
Måste också berätta att Bozze blev 2:a i Springer östra's viltspårhund 2009!!! Grattis till oss :)

Alla hundarna är nu dåliga i magen..skitkul. Sprang med Peppsi inatt som inte hann hela vägen ut alla gånger. :/
Vet inte vad dem stoppar i sig, verkar inte som om det skulle vara bra för deras magar i af...jag får nog hålla lite bättre koll på dem när vi är i stallet.
Nu är det fasta i dag som gäller.

Hinner inte skriva så mycket mer nu för jag måste till jobbet...kanske skriver lite mer ikväll.
Tränar i af mycket med Bozze nu..satsar på MVG till sista kurstillfället, hi hi..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela