Hoffedalen

Måndag

Publicerad 2010-01-25 11:14:58 i Allmänt

Japp...då var helgen avklarad. I torsdags åkte vi iväg till Vännäs!! Mycket lååångt bort, men det var en trevlig resa. Ebba skulle titta på en häst. En mycket trevlig sådan visade det sig. En stor skimmel, trevlig modell. Han var inte så gammal och har därför inte gjort så mycket. Siri provred honom men tyckte att han var trög. Fick skänkla i varje steg för att hålla igång honom, inte vad tjejerna är vana vid direkt....men Ebba tyckte om honom så vi får väl se vad det blir....

I lördags var det dags för kurs. Först ut var Peppsi. Det gick bra, hon skötte sig trots att vi inte har varit så flitiga med träningen denna vecka...hrmm. Lovar att bättra mig.

Sedan var det Bozzes tur. Han skötte sig också bra. Kul att jobba med denna kille.

Mjällkvalster!!!! Bozze fick bada i dermocan eftersom han skulle på utställning, men i söndags fick han exspot han också. Tycker inte att de kliar sig så mycket nu och inte är de speciellt mjälliga heller. Hoppas att allt försvinner snart.

Nu tjatar hundarna på mig så det är nog dags att stänga av datorn nu.....:)

Fulltecknad helg!!!

Publicerad 2010-01-21 12:09:53 i Allmänt

Jahapp...då börjar vi närma oss helgen och alla aktiviteter som hör till. Idag åker jag till Umeå med Ebba, Siri och Emma. Vi ska titta på en häst till Ebba.  Kul, för det var ett tag sedan vi var ute och åkte tillsammans!!

På lördag är det kurs med både Peppsi och Bozze, det blir en heldag med hundar!!! På söndag är det utställning för Bozze. Har egentligen ingen lust att åka dit men det blir sista gången i unghundsklass, så jag tänkte passa på. Den 2 februari blir han 2 år, då får vi vänta ett tag med utställning så han hinner växa på sig.

Har också hittat en hane som jag funderar på att använda ev. på Lilly. (om hon nu ska få fler valpar??) Eller annars blir det kanske på Bettan. Det är svårt att hitta någon som är arbetad med och som även har gjort MH, och vilket Mh sedan, toppen toppen toppen!!!!

Hörs efter helgen då jag förmodligen har lite att skriva om....  :)

Vassa tänder!!!

Publicerad 2010-01-14 20:12:18 i Allmänt

Skiit och pannkaka!!!! Peppsi har tuggat på Bozzes behäng på öronen!!! Och vi som skulle på utställning. Fattar inte hur hon har lyckats med det, jag har inte sett någon gång att hon ens har försökt. :(
Men man kan ju inte ha 100% koll hela tiden.
Idag har Bozze och jag tränat lite med apporten...verkar förstå ganska snabbt,måste vara försiktig bara så att jag inte går för fort fram.

Blev ledig imorgon på dagen, fick jobba natten istället. Tänkte passa på att gå ut på isen med Bozze och träna lite pipa. Känner mig väldigt peppad just nu. (hoppas att det håller i sig till imorgon).

12 januari

Publicerad 2010-01-12 12:15:13 i Allmänt

Idag börjar jag se ett slut på denna förkylning...den vill verkligen inte släppa greppet!!
Har varit på en ispromenad med hundarna idag, det var trevligt. Fick till lite bilder men det blev en del suddiga...tyvärr. Jag måste verkligen skärpa till mig. Jag har en jättefin kamera men har varken ork eller lust att läsa om hur man lyckas med fotona.

Bozze's grundkurs har kommit igång, på söndag är det kurstillfälle 2. Måste erkänna att jag inte har tränat så flitigt. Ska ta tag i det nu när jag mår bättre.

Nytt år!!!

Publicerad 2010-01-04 09:20:22 i Allmänt

Hej alla glada!!

Nu har ett nytt år börjat...önskar alla ett bra och framgångsrikt år!!!

Har i helgen varit på kurs både lörd- och söndag. Först ut var det Bozze. Vi startade grundkurs I hos Monica i lördags. Det känns kul att komma igång igen, och Bozze skötte sig utmärkt....hoppas att det håller i sig.

Sedan var det Peppsi's tur i söndags. Hon var också duktig. Plockade sin första fågel!!! Alla syskonen var jätteduktiga. Kul att träffa alla syskonen igen.

Tänkte att jag skulle försöka skiva träningsdagbok här i bloggen, ska försöka uppdatera mer flitigt...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela