Hoffedalen

Bilder!!!

Publicerad 2011-08-25 18:56:37 i Allmänt

Hej hopp alla som har väntat på bilderna på valparna. Sorry men jag har inte haft varken hemtelefon eller internet sedan åskan förra veckan :/
Telia ligger efter så de har 8 dgrs väntan på reparation....idag har det gått 7 dgr och jag har inte sett skymten av några "teliagubbar" hrmmm :(

Eftersom jag inte har internet kan jag inte heller uppdatera min hemsida, men nu har jag iaf fått hjälp av Susanne på Elgentorpets kennel att fota valparna, och Eva får jag ju inte glömma.. :)

Valparna växer på och är hur mysiga som helst. Alla är fortfarande väldig jämna i storlek. Vill gärna bära saker och tycker att vattnet är jättespännande.

Jag har smått undrat varför jag har så mycket hundhår på köksbordet....men Emma var snabb med kameran och lyckades avslöja boven..... BETTAN!!!!


Hoffedalens Evert



Hoffedalens Ezkil



Hoffedalens Enzio



Hoffedalens Edvin



Hoffedalen Eddie



Hoffedalens Elza



Lägger också in lite lekbilder att njuta av...



















Denna bild får bli den sista för idag; nu måste jag fortsätta jobba lite......

Valparna nästan 4 veckor!!

Publicerad 2011-08-05 09:23:29 i Allmänt

Nu är då hemsidan uppdaterad med 4 veckorsbilder. Valparna har nu flyttat ner till köket och den stora valplådan. Spännande!! Världen blev så väldigt stoor....

De utvecklas fint och jag är fortfarande väldigt nöjd med hela kullen. Tyvärr så blev det ingen bild på edvin's sida....vet ej var den tog vägen....men det kommer till nästa fotografering. Det är nu också ok för alla valpspekulanter att komma och hälsa på sina småttingar. Ring så bokar vi en dag.

Peppsi och jag har börjat grundkurs 2 hos Monika. Vi missade dessvärre första gången, men vi har ju hållit på ett tag så det kanske inte gör något....vi tar igen det till nästa gång.

Denna vecka har det varit mycket med andra fyrbenta varelser....vi har varit riket runt och provridit en del hästar. Ebba och jag har bestämt oss för att nu är det vår tur att ha egna hästar. Tjejerna har blivit så stora nu och klarar det mesta själva.
Det tar väl ett tag innan man hittar balansen igen...men det ska nog gå bra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela