Hoffedalen

Lite semester.....

Publicerad 2012-09-10 15:47:29 i Allmänt

Har fått lite nya bilder på Eddie!! Det är så himla kul att se bilder på valparna när de vuxit upp. Speciellt om man inte har sett dem på ett tag...

Kul att hinna fånga detta ögonblick!! Hoffedalens Eddie
 

Duktig simmare som de flesta Springlar.
 
Kul med vatten!!!
 
Planerar en tripp till Dalarna imorgon, det blir som en liten minisemester. Rikard åkte redan i fredags så han har nog hunnit med en del redan. (måla, tapetsera, byta kök, lägga golv och röja utomhus). Jag tar med mig min träningsrygga och en fågel så får vi se om det hinns med någon träning......
 
Planerar också för vårens valpkull. Mer om det lite längre fram......
 

Eddie MH

Publicerad 2012-09-04 16:49:44 i Allmänt

Glömde skriva i det tidigare inlägget att Hoffedalens Eddie i söndags har deltagit på MH. Det ska bli riktigt kul att kika på resutatet. Den 14/10 är det dags för resten av gänget.

Östra Cup 2012 och Eddie MH

Publicerad 2012-09-04 16:47:11 i Allmänt

Ja då har vi då avverkat årets mest regnigaste helg....och en av dessa dagar tillbringade vi på Skånelaholm för att deltaga på Springer Östra Cup. Trots regn och gegga så hade vi mycket trevligt.
 
Bäst gick det för Elza och Iza som blev 2:a på utställningen och sedan totalt Dual purpose unghund 3:a!!! Ni var verkligen superduktiga.
Grattis säger vi också till Elin som blev etta med sin ungtik "Abbey"
 
Fia fick hjälp av Annika Sanchez att ställa Bettan. Tack Annika det gjorde du superbra!! Bettan kom 3:a i sin klass. Hon såg jättefin ut, trots sin storlek.
 
Bozze och Peppsi gjorde också ett bra jobb. Båda fick HP på utställningen, men blev ej placerade. På fältet tyckte Peppsi att samarbete var något onödigt...hon kunde ju själv :/, men jag var nöjd ändå. Det var full fart och hon var långt ut i vegetationen. Kan ni gissa hur det gick för Bozze?? Jo, han knallade då som vanligt, men gjorde ett bra sök, så härlig hund att jobba med. Han går alltid ut dit jag visar och vänder direkt på pipan, full fart men ändå med mig. Synd att det ska vara så svårt att sitta när skottet går. Men vi ska träna för till våren ska vi klara nybörjarprovet!!!
Vid vattnet fick Bozze full pott, jättekul! Han hoppade fram en meter när de kastade anden, men jag fick stopp på honom. När han kom in med anden la han den en bit upp på stranden, sedan var det dags för det vanliga rusket innan han kom med anden till mig och en perfekt avlämning. Superkul!!
Peppsi fick inte full pott men det gick bra ändå. Som vanligt var det väldigt ljudligt, men så fort jag släppte henne blev det tyst och hon for iväg. Kom in med fågeln och släppte den precis innan jag fick tag i den. 
 
Visst har jag en snygg utstyrsel!! Ha ha, det var skitjobbigt att springa med det...capen fladdrade och mössan åkte ner hela tiden!!

 

Äntligen!!!

Publicerad 2012-09-03 13:10:37 i Allmänt

Äntligen har jag fått ordning på hemsidan igen!!! Fy va jobbigt det var att inte kunna uppdatera någonting.
När det dessutom har hänt en hel del.
 
Våran duktiga Alva har fått sitt andra 1:a pris i viltspår, nu är det bara en kvar och den tar ni på fredag!!!
 
Peppsi och Zally har varit på nybörjarvatten. Varken fia eller jag hade väl några stora förhoppningar på att dem skulle bli godkända. Men trot eller ej båda fick GK!!! Både Fia och jag var i chock så vi missade helt att ta bild på våra duktiga flickor.
 
Fia och jag har även gjort varsin start på nybörjarprov B. Bozze fick bra kritik och höga poäng men tyvärr så knallade han. Fia och Zally var så duktiga som blev godkända!!!
Vi har också passat på att under den blötaste dagen på hela året deltagit på Östra Cup. Bloggar lite med om den senare....nu måste jag ila iväg till jobbet!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela