Hoffedalen

Viltspår med Alva

Publicerad 2010-10-15 11:23:16 i Allmänt

Har varit ute och lagt ett litet viltspår med Tina och Alva. Alva var väldigt osäker i spåret och gick upp med näsan en hel del och vädrade. Hon var inte sig lik tyckte Tina. Vi fortsatte i af spåret fram..mestadels var Tina före Alva...vi kom också hela vägen fram till klöven och Alva hittade den själv, men hon var fortfarande mycket osäker. Trodde tidigare att hon kanske hade vittring av klöven eftersom hon var så spänd. Men Tina tyckte inte att hon betedde sig som hon brukar. Normalt går hon före i spåret och hittar fram till klöven själv som hon direkt greppar.

Vi började skämta lite om vargflocken, men kom fram till att det kanske hade gått en älg förbi...eller nått.
Vi ville ju inte avsluta på detta vis så jag gick iväg dragandes på klöven i ett paketsnöre. Efter att vi kommit ut på vägen och ner i backen en bit blev Alva som vanligt igen, hon greppade klöven och blev så nöjd och glad över vad hon funnit. Jag lyckades t.o.m. ta en bild.

Senare kom Rikard hem och berättade att vargflocken hade hållit till i denna del av reviret. Kusligt, ska nog inte skämta om vargarna något mer. Tror inte att de skulle göra oss något med det känns lite jobbigt nu när de är så många....



Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2010-10-18 14:58:37

Oj vad kul att se Alva med klöven, jättefin bild tycker hon var så duktig som försökte trots de grå spökena i skogen, Vi hade så kul idag, TACK Carina!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela