Hoffedalen

SE VCH

Publicerad 2011-09-18 18:42:15 i Allmänt

Peppsi har idag klarat sitt 3:e första pris i viltspår och är därmed SE VCH. Härligt!! Nu kan vi jobba på med grundprovet i oktober.
Lägger in en fin bild på henne när hon för första gången apporterar kanin.



Peppsi blev också 3:a dual purpose unghund på Springer Östra Cup. Min duktiga lilla hund!!!

Pojkarna och jag har varit på ett litet äventyr. Vi har varit hos Monika (kennel Mountjoy) på fotografering och blivit trimmade. De fick också träna på att gå i koppel och åka hiss. Det gick jättebra, alla var mycket modiga och nyfikna. De skötte sig också exemplariskt i bilen, sov hela vägen dit och hem.


Se så duktiga vi är på att sitta stilla ;)

3 valpar kvar!!

Publicerad 2011-09-06 18:02:23 i Allmänt

Nu har Elza, Ezkil och Evert flyttat till sina nya hem. Edvin, Enzio och Eddie bor fortfarande hemma. De är naturligtvis till salu. 3 härliga killar som gärna springer runt med något i munnen.

I veckan ska vi fortsätta med lite bilträning och om vi hinner kanske jag lägger ett spår åt dem.
Var ute på gräsmattan och hade lite fototajm igår. Fick till lite härliga bilder.


Eddie ser lite galen ut med sin vinge


Eddie och Enzio hjälps år att bära vingen


Evert undrar vad detta är för konstigt....


Vingen var betydligt roligare tyckte Evert!!

Blev ingen bild på Edvin denna gång, man tycker att man fotar alla men tydligen så missade jag en...eller så var han för snabb. He he..

Har ännu inte fått tillbaka internet hemma så jag kan inte uppdatera hemsidan, hoppas att det kommer att ordna sig snarast. :((

Jag har i helgen varit på utbildning i Fiskeboda/Jutila så nu är jag provledare/kommissarie för nybörjarprov på spaniel som är nytt fr.o.m nästa år. Spännande!! Tack för en jättetrevlig helg tjejer!!!

Jag har också anmält Bozze och Peppsi till grundprov den 30/10 och även Peppsi till vattenprov den 21/9. Så nu blir det träning!!

Internet!!!

Publicerad 2011-09-02 12:29:28 i Allmänt

Trist när inte internet fungerar hemma....men nu fungerar i af hemtelefonen, så snart kan jag nog uppdatera hemsidan igen :)

Valparna är nu snart 8 veckor och det börjar bli dags för leverans. Tyvärr har jag inga färska bilder att lägga ut utan det får bli efter helgen.

Bozze och Zally har startat på grundprov. Tyvärr blev de inte godkända och vi har väl insett att det behövs mer träning med stadgan. Har nu änmält till welshklubbens grundprov den 30/10. Där kommer vi starta med Bozze, Bettan, Zally och Peppsi. Så nu gäller det att träna stadgan!!

I helgen åker jag till Fiskeboda på en utbildningshelg tillsammans med en hel del springervänner, det ska bli hur kul som helst!! :))

Höll nästan på att glömma bort att vi har varit på Östra cup!! Peppsi kom 2:a på utställningen och fick full pott på både vatten och fält. Resultatet blev en tredje plac totalt bland unghundarna!! Härligt!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela