Hoffedalen

Uppdaterad hemsida

Publicerad 2010-03-31 10:07:53 i Allmänt

Har äntligen kunnat uppdatera min hemsida, har haft strul med internet hemma och Telia hittar inget fel!!?? Igår fungerade det i af, men det gick väldigt trögt..

En del saker har skett sedan sist...Vi har varit ett gäng på utställning, där 3 st av oss fick HP. Alla fick dessutom mycket bra och lovande kritik. Tack ni som kom, det var en mycket trevlig dag. Grattis alla andra för framgångarna i ringen.

A-kullen har hunnit fylla 5 år!!! GRATTIS! på er!!

Lilly och jag har varit i Varberg och träffat Ozzy, det kan ni läsa mer om på valpsidan..

Helt otroligt skönt att besöka våren!!! Snödroppar och krokusar tittar fram i rabatterna. Härligt!! Våren är på väg även till oss!!!

Ha det gott..vi hörs igen.

När kommer våren???

Publicerad 2010-03-05 11:13:51 i Allmänt

Jag vill ha vår!!!! Har ledsnat på all denna snööö!!, och det bara kommer mer.
Jag kan i af berätta något glädjande...vi var i Uppsala igår och ögonlyste Bozze, Bettan och Lilly. Alla UA. Känns mycket bra.

Jobbar för fullt med att försöka anordna Mh för springeröstra, med det är inte helt lätt ska ni veta. Brukshundklubbarna är rädda om sina banor och vill inte hyra ut eller så har de ingen....hade jag bara haft mark hade jag byggt en egen. Dessutom är vi ganska sent ute så det finns inte många lediga helger.....vi får ha bättre planering till nästa år och då kanske vi har ett samarbete med en brukshundklubb.

Hundarna har jag inte tränat med så flitigt sedan kursen slutade....hrmm. Är så himla sugen på att lägga spår igen. Vi får hoppas att solen visar sig lite oftare och smälter bort det vita!!

Bozze och Peppsi har jag anmält till utställning i Sollentuna...tänkte försöka ställa dem själv...hinner ändra mig ännu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela